User Info
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj.
Czy dotar³ do Ciebie email aktywacyjny?
Grudzieñ 22, 2024, 08:22:56

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji
Szukaj:     Szukanie zaawansowane

Key Stats
695 wiadomo¶ci w 62 w±tkach, wys³ane przez 104 u¿ytkowników
Najnowszy u¿ytkownik: LesLemus9
Strona g³ówna | Pomoc | Szukaj | Zaloguj siê | Rejestracja
Stowarzyszenie Tysi±ca Masek  |  Rostaje Labiryntu  |  Off Topic  |  O sobie s³ów kilka... « poprzedni nastêpny »
Strony: [1] | Do do³u Drukuj
Autor W±tek: O sobie s³ów kilka...  (Przeczytany 3973 razy)
Miliean Ithil
Administrator
U¿ytkownik

Opinia w klanie +6/-8

Wiadomo¶ci: 69

« : Kwiecieñ 22, 2008, 09:25:08 »

Niech ka¿dy napisze tu co¶ o sobie, by¶my mogli lepiej siê poznaæ 
Pozwólcie, ¿e ja zacznê:

No wiêc... Nazywam siê... Uwaga xD Mateusz. Mieszkam zapewne najdalej na po³udnie z naszych klanowiczów, gdy¿ niedaleko tego dzióbka, który w¿yna sie najbardziej na po³udnie. No mo¿e nie tak blisko, ale ... ^^ Dok³adniej? Podkarpacie - Okolice Krosna, wioska o niezwyk³ej nazwie budz±cej grozê - Rogi.
Czym siê interesuje? Przede wszystkim muzyk±... Uwielbiam wszystko co z ni± zwi±zane ( nie czytaj, ¿e wszystkie gatunki. Nie nawidzê Techno, Hip hopu i Disco Polo ^^) Mam swój zespó³ muzyczny. Piszê teksty i komponuje do nich muzykê. Poza tym kocham sport. Nie bêdê tutaj wyj±tkiem spo¶ród szeregu mê¿czyzn, gdy palnê s³owo "Pi³ka No¿na". Mam bzika na jej punkcie - zarówno jako kibic jak i zawodnik. Pozycja - ¦rodkowy pomocnik, ulubiony klub- MANCHESTER UNITED.
Co by tu jeszcze napisaæ... Szczerze mówi±c zabrak³o mi tematów xP Pytajcie i piszcie co¶ o sobie!

... Miliean Ithil Vessah...
... Bandyta ...
... Rozbójnik ...
... Hultaj ....
... Zawiadaka ...
Anne
Zamaskowani
Nowy u¿ytkownik
*

Opinia w klanie +0/-0

Wiadomo¶ci: 48

« Odpowiedz #1 : Kwiecieñ 22, 2008, 12:46:25 »

Dodam do opisu Mateusza, ¿e jemu nie mo¿na nic powiedzieæ, bo siê obra¿a i pisze gro¼by. Uwaga na tego go¶cia!

Ja siê nazywam Ania. Ka¿dy inteligentny pewnie by to zgad³. Wiek nieokre¶lony. Charakterek: kobieta zmienn± jest. Nie bojê siê mówiæ g³o¶no swojego zdania - co mi siê podoba to powiem, co mi siê nie podoba to te¿ powiem. Mówiê wszystko prosto w twarz. Nie obwijam w bawe³nê. Czasem bojê siê przyj±æ krytyki, ale zale¿y jakiej i na co. Nie przyjmujê krytyki moich opowiadañ, nad którymi siedzê pó³ dnia, lecz przyjmujê krytykê w³asnej osoby - charakteru, jak wygl±dam i jak siê ubieram.
S³ucham g³ównie metalu i to ciê¿kiego. Nie pogardzê jednak dobrym rockiem.
Nienawidzê emoludasów i cudaków ubieraj±cych siê dziwnie i w czachy i inne srajtasy.
Nie lubiê ludzi, którzy wy¿ej sraj± ni¿ dupê maj±.

dzieñ jak co dzieñ.
Lena
Zamaskowani
Nowy u¿ytkownik
*

Opinia w klanie +3/-0

Wiadomo¶ci: 34

« Odpowiedz #2 : Kwiecieñ 22, 2008, 22:58:45 »

Emm... jak¿e zaskakuj±co wrêcz - Lena. Nie, to nie brak pomys³u sk³oni³ mnie do u¿ywania tak¿e takiego nicku, tylko ta niezaprzeczalna przyjemno¶æ, gdy kto¶ usi³uje zgadn±æ moje prawdziwe imiê, nie wiedz±c, ¿e ju¿ je zna   Zamieszkujê sobie ma³e miasto o nazwie Trzebinia, które znajduje siê dok³adnie w po³owie drogi z Krakowa do Katowic. Albo z Katowic do Krakowa. Jak kto woli, wedle gustu.
Subkultura... w³a¶ciwie to co¶ w rodzaju zewu duszy, ni¿ sprecyzowanego dzia³ania. Ale gothka, to siê liczy. Gothka, która potrafi nosiæ hippisowskie spódnice, te¿ mi co¶. Chocia¿ zazwyczaj mój strój jest czarny, z akcentami na czerwieñ, stal albo niebieski. Ale raczej skromnie, a nie jak choinka wystrojona na Gwiazdkê i czarne jajko wymalowane na Wielkanoc. Nie, nie jestem straszna, u¶miecham siê prawie tak samo czêsto, jak marudzê. Czyli naprawdê czêsto
Mam kilka bzików. Koty - widzieli¶cie kiedy¶ osobê która potrafi siê na ¶rodku ulicy (pustej ulicy, nie jezdni. Nie jestem desperatk±) zatrzymaæ tylko po to, aby pog³askaæ ka¿dego przechodz±cego kota? Ekhm... ^^"
Herbata. Oczka siê po niej ³adnie ¶wiec±.
Moje trzy glonojady (tak, ja jestem normalna).
Puzzle. Nawet takie ze szk³a.
To z tych rzeczy bardziej oryginalnych. A reszta to ksi±¿ki, ksi±¿ki i jeszcze czasem ksi±¿..broszurki. Muzyka. I eksperymentowanie w kuchni (g³ównie z papryczk± chilli, carry oraz innymi sk³adnikami potraw meksykañskich).
Lena
Zamaskowani
Nowy u¿ytkownik
*

Opinia w klanie +3/-0

Wiadomo¶ci: 34

« Odpowiedz #3 : Maj 04, 2008, 17:54:26 »

No i chyba wystraszy³y¶my wszystkich ^^"
A ja - z natury ciekawska istota - chcia³abym siê czego¶ te¿ o innych dowiedzieæ. Pff...
Anne
Zamaskowani
Nowy u¿ytkownik
*

Opinia w klanie +0/-0

« Odpowiedz #4 : Maj 23, 2008, 18:33:28 »

O w³a¶nie. Anne mnie przed chwil± u¶wiadomi³a, ¿e muszê siê przedstawiæ! Konto ju¿ zosta³o przeze mnie ca³kowicie opanowane (od dzisiaj ju¿ tylko moje Chichot).
Nazywam siê Agnieszka.
Moim ¿yciem jest fantastyka, a szczególnie elfy i magia. Nie ma nic dla mnie wspanialszego.
Wierzê w potêgê wyobra¼ni. ¦mieszne prawda? Ale prawdziwe.
Kocham ubieraæ siê na kolorowo, to taki mój bzik.
Co wiêcej mogê powiedzieæ? Sama nie wiem.

A na koniec chcê wyraziæ, ¿e mam g³êbok± nadziejê, ¿e siê zaprzyja¼nimy i dobrze bêdzie siê nam razem gra³o ^^

dzieñ jak co dzieñ.
Miliean Ithil
Administrator
U¿ytkownik

Opinia w klanie +6/-8

« Odpowiedz #5 : Maj 23, 2008, 18:58:04 »

Mi³o mi powitaæ Ciê w klanie. Na Anne i tak nadal jestem w¶ciek³y, bo nic nie mówi±c z klanu odesz³a... Có¿.

... Bandyta ...
... Rozbójnik ...
... Hultaj ....
... Zawiadaka ...
Anne
Zamaskowani
Nowy u¿ytkownik
*

Opinia w klanie +0/-0

« Odpowiedz #6 : Maj 23, 2008, 19:51:59 »

Ona nie odesz³a z klanu, tylko odda³a mi konto, bo zakoñczy³a ¿ywot Anne. To jest ró¿nica. Podobno chodzi³o o jakiego¶ Aru i Wilkinga (?). Nie wiem dok³adnie.

dzieñ jak co dzieñ.
Miliean Ithil
Administrator
U¿ytkownik

Opinia w klanie +6/-8

« Odpowiedz #7 : Maj 25, 2008, 19:38:40 »

O Milu te¿ co¶ pewnie wspomina³a ^^ Lol xD

... Bandyta ...
... Rozbójnik ...
... Hultaj ....
... Zawiadaka ...
Wilonia
Zamaskowani
Nowy u¿ytkownik
*

Opinia w klanie +1/-0

Wiadomo¶ci: 35

« Odpowiedz #8 : Czerwiec 06, 2008, 09:47:48 »

Heh... Sabina... To powinno starczyæ. Bo ¿e maniakiem GW jestem widaæ chyba..

Aru i Wilkinga ? No Aru jest jaki jest...Mo¿e no coment ale Wild? *szczêka jej opad³a*
Tallin
Go¶æ
« Odpowiedz #9 : Czerwiec 23, 2011, 16:01:26 »

Well done airtlce that. I'll make sure to use it wisely.
anastazy
Nowy u¿ytkownik
*

Opinia w klanie +0/-0

Wiadomo¶ci: 2

« Odpowiedz #10 : Listopad 30, 2014, 18:11:41 »

Cze¶æ, mam na imiê Mateusz i pochodzê z Poznania, trafi³em tutaj przypadkiem.

Strony: [1] | Do góry Drukuj 
« poprzedni nastêpny »
Skocz do: