User Info
Witamy,
Go¶æ
.
Zaloguj siê
lub
zarejestruj
.
Czy dotar³ do Ciebie
email aktywacyjny?
Grudzieñ 22, 2024, 08:09:32
1 Godzina
1 Dzieñ
1 Tydzieñ
1 Miesi±c
Zawsze
Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji
Szukaj:
Szukanie zaawansowane
Key Stats
695
wiadomo¶ci w
62
w±tkach, wys³ane przez
104
u¿ytkowników
Najnowszy u¿ytkownik:
LesLemus9
Strona g³ówna
|
Pomoc
|
Szukaj
|
Zaloguj siê
|
|
Przedsionek
|
Szczelina Ciemno¶ci
|
Zapomniane Archiwa
|
Sybille
« poprzedni
nastêpny »
Strony:
[
1
] |
Do do³u
Drukuj
Autor
W±tek: Sybille (Przeczytany 2039 razy)
Sybille
Go¶æ
Sybille
«
:
Grudzieñ 18, 2007, 18:59:30 »
*Szczerze dziwi³a siê, ze tak szybko uda³o jej siê odnale¼æ owy budynek. Teraz rozgl±da³a siê po pomieszczeniu, trochê zbyt ciemnym jak na jej gust, ale có¿ ka¿dy ma swoje wymagania odno¶nie wnêtrz. Nerwowym ruchem, co chwila poprawia³a rude loki wci±¿ z uparcie wysmykuj±ce siê zza ucha. W koñcu zrezygnowana westchnê³a, tym samym przerywaj±c panuj±c± ciszê. Westchnê³a jeszcze raz, g³o¶niej, zaciekawiona czy ¶ciany pomieszczenia odpowiedz± jej tym samym odbijaj±c odg³os. Nie odpowiedzia³y. Skrzywi³a siê nieznacznie, trochê zawiedziona i powróci³a do obserwacji, przeje¿d¿aj±c br±zowymi ¼renicami po ka¿dym, nawet najdrobniejszym szczególe. Czeka³a a¿ kto¶ siê zjawi i ewentualnie zajmie jej osob±. W prawej d³oni trzyma³a pergamin, wcze¶niej spoczywaj±cy w jednej z kieszonek czarnego p³aszcza, teraz nieco pogiêty od czêstego spogl±dania w jego tre¶æ.*
Sariss
Go¶æ
Odp: Sybille
«
Odpowiedz #1 :
Grudzieñ 19, 2007, 22:13:15 »
*Wlaz³ do owej pieczary i wydawa³ siê jakby nie zauwa¿aæ Sybille. Zaszed³ za ma³y pognity miejscami stolik i chwyci³ za oparcie niewielkiego krzes³a. Po paru minutach si³owania siê z nim, a raczej ze swoim ogonem, który cholernie mu przeszkadza³ w spoczynku, zakl±³ tyle i na stoj±c bacznie przyjrza³ siê samicy, zwê¿aj±c ¼renice swego jedynego ¶lepia jak to w zwyczaju maj± jaszczury.*
Co to maszsz za karteczkê?
*Dopiero teraz odezwa³ siê do owej kobiety*
I co siê sssprowadza do naszego labiryntu?
Sybille
Go¶æ
«
Odpowiedz #2 :
Grudzieñ 22, 2007, 17:10:16 »
*Przez chwile bez s³owa przypatrywa³a siê jaszczurowi, nie odzywaj±c siê nawet kiedy pad³y pytania. Zaledwie kilka razy w ¿yciu widzia³a owe stworzenia i teraz mia³a okazjê, by nacieszyæ wzrok jednym z nich. Otrz±snê³a siê jednak z zamy¶lenia i po krótkiej chwili, cichym melodyjnym tonem odpowiedzia³a.* W rêkach mam pewien list. Dosta³am go na ulicy. *nie chcia³a na razie zdradzaæ zbyt wiele szczegó³ów.* A sprowadza mnie tu wrodzona ciekawo¶æ.
Sariss
Go¶æ
«
Odpowiedz #3 :
Grudzieñ 22, 2007, 19:49:47 »
My¶lisz, ¿e zaspokoisz ssssswoj± ciekawo¶æ w³a¶nie tutaj? Co¶ musi pisssaæ na tej karteczce ssskoro tu jessste¶
*sykn±³ i machn±³ ogonem*
Powiedz mi kim jeste¶? Zdrad¼ mi swe imiê.... No dalej powiedz mi wszysssstkie sswoje tajemnice!
*otworzy³ z³owrogo pysk pe³en ostrych k³ów*
Strony:
[
1
] |
Do góry
Drukuj
« poprzedni
nastêpny »
Skocz do:
Wybierz cel:
-----------------------------