User Info
Witamy,
Go¶æ
.
Zaloguj siê
lub
zarejestruj
.
Czy dotar³ do Ciebie
email aktywacyjny?
Grudzieñ 22, 2024, 07:48:26
1 Godzina
1 Dzieñ
1 Tydzieñ
1 Miesi±c
Zawsze
Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji
Szukaj:
Szukanie zaawansowane
Key Stats
695
wiadomo¶ci w
62
w±tkach, wys³ane przez
104
u¿ytkowników
Najnowszy u¿ytkownik:
LesLemus9
Strona g³ówna
|
Pomoc
|
Szukaj
|
Zaloguj siê
|
|
Przedsionek
|
Szczelina Ciemno¶ci
|
Zapomniane Archiwa
|
Adamir Narbeleth
« poprzedni
nastêpny »
Strony:
1
[
2
] |
Do do³u
Drukuj
Autor
W±tek: Adamir Narbeleth (Przeczytany 6640 razy)
Darkon
Go¶æ
Odp: Adamir Narbeleth
«
Odpowiedz #15 :
Grudzieñ 22, 2007, 01:05:16 »
A je¿eli ta sprawa godzi³aby w twoje interesy.....Co by¶ zrobi³? po¶wiêci³ siê dla nas?
*co¶ otar³o siê o nogê elfa....Teraz jego rozmówca by³ ju¿ naprawdê blisko.Czuæ by³o lekki podmuch powietrza ,gdy przeszed³ o w³os od Adamir`a...*
Adamir
Go¶æ
«
Odpowiedz #16 :
Grudzieñ 22, 2007, 01:12:49 »
W sumie, tak, bo potem, prêdzej czy pó¼niej nadrobi³bym t± stratê, bêd±c nadal u Waszego boku... *nawet nie drgn±³, gdy poczu³ otarcie* Czasem strata, oznacza podwojony zysk po d³u¿szym czasie...
Darkon
Go¶æ
«
Odpowiedz #17 :
Grudzieñ 22, 2007, 01:22:09 »
A jak daleko jeste¶ w stanie sie posun±æ dla zysku?*teraz jego g³os dochodzi³ z daleka.Lekko przyt³umiony...niczym nawo³ywanie z samego piek³a*Dzisiaj wkroczy³e¶ do labiryntu...jutro mo¿e nie¶æ za sob± o wiele wiêcej...*Teraz g³os dobiega³ wprost do jego ucha..wrêcz móg³ wyczuæ paskudny odór oddechu stwora jaki zadawa³ mu pytania..i nie nie b³ to odór siarki ,a miêcha..zgni³ego miêcha i kwasów ¿o³±dkowych*
Adamir
Go¶æ
«
Odpowiedz #18 :
Grudzieñ 22, 2007, 01:24:18 »
Jak daleko? Jak tylko nie mo¿na, nawet na skraj ¶mierci... *odpar³, nadal spokojnie przyjmuj±c odór potwora*
Darkon
Go¶æ
«
Odpowiedz #19 :
Grudzieñ 22, 2007, 01:32:01 »
A je¿eli nie ka¿emy ci ryzykowaæ swojej ¶mierci ,a ¶mieræ twoich bliskich?Mo¿e nawet nie ryzykowaæ ,a wykonaæ?....
*Oczy znowu siê zapali³y...Sta³ tu¿ przy nim.Nieco po prawej stronie.zimne szkar³atne ¶lepia patrzy³y siê na niego z wysoko¶ci prawie dwóch metrów....*
Adamir
Go¶æ
«
Odpowiedz #20 :
Grudzieñ 22, 2007, 01:34:00 »
Ja nie mam bliskich. *odpar³ sucho* A nawet gdybym ich mia³, zaryzykowa³bym. Jestem pewny siebie... A wykonaæ? Jestem pozbawiony skrupu³ów, ale mam do nich szacunek. Nie zabi³bym ich. Nie jestem nikomu ¶lepo oddany.
Darkon
Go¶æ
«
Odpowiedz #21 :
Grudzieñ 22, 2007, 01:45:02 »
¦lepo..
.*g³os stwora powtórzy³ te s³owo mechanicznie wrêcz*
Wszyscy jeste¶my ¶lepcami b³±dz±cymi w ciemno¶ci jak ty teraz...
*oczy znowu zgas³y zamkniête nag³ym ruchem powiek.Stwór oddala³ sie chyba znowu w ciemno¶æ..jego obecno¶æ nie by³a ju¿ tak wyczuwalna gdzie¶ w tej ciemno¶ci ale czai³ sie tam na pewno...*
Teraz id¼...Pozosta³o ci teraz jedynie czekaæ na owoce twych s³ów tu wypowiedzianych....
*i znowu cisza...tak jak na pocz±tku.Mrok przemówi³ i dowiedzia³ sie tego ,czego chcia³, by znowu zamilkn±æ...*
Adamir
Go¶æ
«
Odpowiedz #22 :
Grudzieñ 22, 2007, 01:48:56 »
*Elf zgodnie z rozkazem poszed³, wyszed³ z labiryntu by trafiæ z powrotem do budynku w którym by³ wcze¶niej, z braku laku tam te¿ pozosta³.*
Strony:
1
[
2
] |
Do góry
Drukuj
« poprzedni
nastêpny »
Skocz do:
Wybierz cel:
-----------------------------