User Info
Witamy,
Gość
.
Zaloguj się
lub
zarejestruj
.
Czy dotarł do Ciebie
email aktywacyjny?
Maj 08, 2025, 10:28:25
1 Godzina
1 Dzień
1 Tydzień
1 Miesiąc
Zawsze
Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Szukaj:
Szukanie zaawansowane
Key Stats
695
wiadomości w
62
wątkach, wysłane przez
104
użytkowników
Najnowszy użytkownik:
LesLemus9
Strona główna
|
Pomoc
|
Szukaj
|
Zaloguj się
|
|
Przedsionek
|
Szczelina CiemnoÂści
|
Zapomniane Archiwa
|
Adamir Narbeleth
« poprzedni
następny »
Strony:
1
[
2
] |
Do dołu
Drukuj
Autor
Wątek: Adamir Narbeleth (Przeczytany 7070 razy)
Darkon
Gość
Odp: Adamir Narbeleth
«
Odpowiedz #15 :
Grudzień 22, 2007, 01:05:16 »
A jeÂżeli ta sprawa godziÂłaby w twoje interesy.....Co byÂś zrobiÂł? poÂświĂŞciÂł siĂŞ dla nas?
*coÂś otarÂło siĂŞ o nogĂŞ elfa....Teraz jego rozmĂłwca byÂł juÂż naprawdĂŞ blisko.CzuĂŚ byÂło lekki podmuch powietrza ,gdy przeszedÂł o wÂłos od Adamir`a...*
Adamir
Gość
«
Odpowiedz #16 :
Grudzień 22, 2007, 01:12:49 »
W sumie, tak, bo potem, prêdzej czy póŸniej nadrobi³bym t¹ stratê, bêd¹c nadal u Waszego boku... *nawet nie drgn¹³, gdy poczu³ otarcie* Czasem strata, oznacza podwojony zysk po d³u¿szym czasie...
Darkon
Gość
«
Odpowiedz #17 :
Grudzień 22, 2007, 01:22:09 »
A jak daleko jesteœ w stanie sie posun¹Ì dla zysku?*teraz jego g³os dochodzi³ z daleka.Lekko przyt³umiony...niczym nawo³ywanie z samego piek³a*Dzisiaj wkroczy³eœ do labiryntu...jutro mo¿e nieœÌ za sob¹ o wiele wiêcej...*Teraz g³os dobiega³ wprost do jego ucha..wrêcz móg³ wyczuÌ paskudny odór oddechu stwora jaki zadawa³ mu pytania..i nie nie b³ to odór siarki ,a miêcha..zgni³ego miêcha i kwasów ¿o³¹dkowych*
Adamir
Gość
«
Odpowiedz #18 :
Grudzień 22, 2007, 01:24:18 »
Jak daleko? Jak tylko nie moÂżna, nawet na skraj Âśmierci... *odparÂł, nadal spokojnie przyjmujÂąc odĂłr potwora*
Darkon
Gość
«
Odpowiedz #19 :
Grudzień 22, 2007, 01:32:01 »
A jeÂżeli nie kaÂżemy ci ryzykowaĂŚ swojej Âśmierci ,a ÂśmierĂŚ twoich bliskich?MoÂże nawet nie ryzykowaĂŚ ,a wykonaĂŚ?....
*Oczy znowu siĂŞ zapaliÂły...StaÂł tuÂż przy nim.Nieco po prawej stronie.zimne szkarÂłatne Âślepia patrzyÂły siĂŞ na niego z wysokoÂści prawie dwĂłch metrĂłw....*
Adamir
Gość
«
Odpowiedz #20 :
Grudzień 22, 2007, 01:34:00 »
Ja nie mam bliskich. *odpar³ sucho* A nawet gdybym ich mia³, zaryzykowa³bym. Jestem pewny siebie... A wykonaÌ? Jestem pozbawiony skrupu³ów, ale mam do nich szacunek. Nie zabi³bym ich. Nie jestem nikomu œlepo oddany.
Darkon
Gość
«
Odpowiedz #21 :
Grudzień 22, 2007, 01:45:02 »
ÂŚlepo..
.*gÂłos stwora powtĂłrzyÂł te sÂłowo mechanicznie wrĂŞcz*
Wszyscy jesteœmy œlepcami b³¹dz¹cymi w ciemnoœci jak ty teraz...
*oczy znowu zgas³y zamkniête nag³ym ruchem powiek.Stwór oddala³ sie chyba znowu w ciemnoœÌ..jego obecnoœÌ nie by³a ju¿ tak wyczuwalna gdzieœ w tej ciemnoœci ale czai³ sie tam na pewno...*
Teraz idŸ...Pozosta³o ci teraz jedynie czekaÌ na owoce twych s³ów tu wypowiedzianych....
*i znowu cisza...tak jak na pocz¹tku.Mrok przemówi³ i dowiedzia³ sie tego ,czego chcia³, by znowu zamilkn¹Ì...*
Adamir
Gość
«
Odpowiedz #22 :
Grudzień 22, 2007, 01:48:56 »
*Elf zgodnie z rozkazem poszedÂł, wyszedÂł z labiryntu by trafiĂŚ z powrotem do budynku w ktĂłrym byÂł wczeÂśniej, z braku laku tam teÂż pozostaÂł.*
Strony:
1
[
2
] |
Do góry
Drukuj
« poprzedni
następny »
Skocz do:
Wybierz cel:
-----------------------------